Login

Είσοδος
Internet Stations

Η εποχή μας πλέον είναι καθαρά ηλεκτρονική και η πληροφορική έχει εισέλθει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Σαφώς λοιπόν το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο αγαθό. Είναι μια διάπλατα ανοιχτή πόρτα προς τον έξω κόσμο, που φέρνει τη σφραγίδα του πολιτισμού μας.

Η mad.net ξεκίνησε από το 2005 να εγκαθιστά και να υποστηρίζει Internet Stations. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να φτιάχνουμε νεανικούς χώρους έκφρασης, ενημέρωσης και διασκέδασης, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τις δυνατότητες ενός Η/Υ, του διαδικτύου, αλλά και το ηλεκτρονικό παιχνίδι.
Τα καταστήματά που υποστηρίζουμε προσφέρουν ψυχαγωγία και εκπαίδευση, συνδέοντας τους ανθρώπους µε το διαδίκτυο, τον υπολογιστή και τις άπειρες εφαρμογές του.

Άμεση προτεραιότητα για εμάς είναι να έχουμε υποδομές σε εξοπλισμό και εύρος υπηρεσιών ώστε να μπορούμε και καλύπτουμε τις απαιτήσεις του σύγχρονου gaming αλλά και την παροχή υπηρεσιών στο διαδίκτυο παρέχοντας τεχνογνωσία, συνεχή υποστήριξη και αναβάθμιση.
Για το λόγο αυτό, φροντίζουμε ώστε στα καταστήματά που μας εμπιστεύονται να παρέχουµε διαρκώς ένα ποιοτικό περιβάλλον για το χρήστη στο οποίο οι νέοι θα αισθάνονται οικειότητα, και οι γονείς εμπιστοσύνη!

Στόχος της mad.net, για όλα τα καταστήματα που υποστηρίζει είναι, να προάγεται η γνώση και η ψυχαγωγία, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών µας, µε σεβασµό στους ανθρώπους που µας εμπιστεύονται.